Τυροπιτάκια στιγμής


ΥΛΙΚΑ
200 γρ στραγγιστό γιαούρτι
150 γρ.σπορέλαιο
2 φλ.του ελληνικού καφέ γάλα
1 αβγό
1κ.γ αλάτι
1 κ.γ ζάχαρη
200γρ.τυρί φέτα(τριμμένο)
5 φέτες προσούτο( κομμένο σε μικρά κομμάτια)
1 μπέϊκην πάουτερ
αλεύρι όσο πάρει

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Σε ένα μπολ βάζω το γιαούρτι,σπορέλαιο,γάλα αβγό τα ανακατεύω ,προσθέτω αλάτι,ζάχαρη,τυρί προσούτο το μπέϊκην και λίγο ,λίγο το αλεύρι  η ζύμη να είναι μαλακιά .
2.Στρώνω λαδόχαρτο σε ένα ταψί κουζίνας , πλάθω μικρά μπαλάκια ζύμης, περίπου 25 με 30 βγαίνουν ανάλογα πόσο μικρά η μεγάλα τα πλάθω.
3.Σε προθερμασμένο φούρνο στους 180(για 30 λεπτά.

*Αντί για προσούτο μπορείτε να βάλετε μπέϊκον η πάριζα  και αντί για φέτα κεφαλοτύρι.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπρόκολο ογκρατέν

Τούρτα μπλακ φόρεστ

Σνίτσελ κοτόπουλο αλά κρεμ