Μοσχάρι µε αρακά


ΥΛΙΚΑ
700γρ αρακά
4 μερίδες μοσχάρι
1 καρότο 
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 κούπα φρέσκια τομάτα
1κ.γ. σάλτσα
3 κλωναράκια άνηθο
2 κλωναράκια θυμάρι
1 φλιτζανάκι του καφέ κόκκινο κρασί
μισή κούπα ελαιόλαδο
αλάτι-πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1.Σε μια κατσαρόλα βάζουμε λίγο ελαιόλαδο,κοκκινίζουμε λίγο και από τις δυο μεριές το κρέας στη συνέχεια προσθέτουμε το κομμένο κρεμμύδι και το σκόρδο ανακατεύουμε και ρίχνουμε το κρασί ,μόλις εξατμιστεί προσθέτουμε νερό μέχρι να σκεπαστή το κρέας και το αφήνουμε να σιγοβράζει ,μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
2.Στη διάρκεια 1 ώρας βάζουμε το καρότο κομμένο σε μικρά κομμάτια ,αλάτι ,πιπέρι,θυμάρι και προσθέτουμε αν χρειαστεί λίγο νερό.
3.Αφού έχει βράσει το κρέας προσθέτουμε τον αρακά την τομάτα ,την σάλτσα ,τον άνηθο, ελαιόλαδο και το αφήνουμε περίπου μισή ώρα μέχρι να μαλακώσει και ο αρακάς.



Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπρόκολο ογκρατέν

Τούρτα μπλακ φόρεστ

Σνίτσελ κοτόπουλο αλά κρεμ