Χοιρινό με αρακά και πιπεριές


Υλικά
800.γρ χοιρινό σε μερίδες
350.γρ αρακά
3 πιπεριές (κόκκινη,κίτρινη,πράσινη) κομμένες σε κυβάκια
2 κρεμμύδια
1 σκελίδα σκόρδο
1 κούπα φρέσκια τομάτα
Ρίγανη φρέσκια
Ελαιόλαδο-αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση
1.Τσιγαρίζουμε το κρέας με λίγο κρεμμύδι ,βάζουμε νερό έως τη μέση της κατσαρόλας και το βράζουμε μέχρι να μαλακώσει .
2.Αφού είναι έτοιμο το κρέας σε μια άλλη κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι , ρίχνουμε το σκόρδο , τον αρακά και όλα τα υπόλοιπα υλικά , προσθέτουμε το κρέας με το ζουμί του και το αφήνουμε για 30 λεπτά.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Μπρόκολο ογκρατέν

Τσουρέκια

Τούρτα μπλακ φόρεστ